dinsdag 19 augustus 2008

Saai maar wel fantastisch!

Zoals eerder aangegeven wil ik toch iets meer de belevenissen van alledag gaan beschrijven. Iets minder thema verhaaltjes, maar gewoon wat meer zaken die zijn beleefd. Zoals bijvoorbeeld een weekend besteding.

Zaterdag: weinig aan de hand. gewoon beetje boodschappen, beetje winkelen, nieuwe statief gekocht. beetje WC schrobben, stukje stozuigen.. the works. 's avonds nog wel naar de Parade geweest. geheel naar verwachting geen voorstelling bekeken. Sfeertje was leuk, maar niet cultureel. Hoe anders was de zondag. Festival Boulevard stond op het programma. Heel gezellig centrumDol enthousiaste menigte. Uiteindelijk kaartjes weten te bemachtigen voor 2 voorstellingen van Theatergroep max. Bewerkingen van bekende verhalen in een huiselijke setting. Kindertheater. althans... dat dacht ik. Werkelijk fantastische stukken. Hoe pijnlijk duidelijk kunnen 2 kibbelende kinderen zijn. En hoe prachtig de interactie tussen beest en meisje. Ik kan wel alles uitleggen, maar denk dat dat de lading niet dekt! Zeer moe maar voldaan huiswaarts gekeerd. En dan de verrassing: maandag ook nog vrij! Heerlijk is dat zo'n 3 daags weekend!
Samen met Rietje naar Schokland geweest. een wereld cultuur erfgoed site, niet heel bijzonder, maar wel een erg mooie wandeling gemaakt. Voor het eerst in mijn leven reeen gezien. (weliswaar op 600 meter afstand, maar toch!) Het was echt fantastisch. Zelf het zeiknatregenen aan het einde kon ons niet bommen. Gauw naar huis, schuifkleertjes aan en DVD-tje kijken.

Topweekend. kan niet anders zeggen. Als de werkweek nou maar net zo goed zou kunnen zijn...

Geen opmerkingen: